FAIL

Jag är fortfarande på upptrappning och skulle idag lägga till varma grönsaker. Men till luch var det, pastagratäng, lasagne, schnitzel, korvstroganoff och någon fisk men det fanns inga varma grönsaker. Så jag och Saga gick och åt ute. Jag tog teriyakisås marinerad lax mer ärtor och sallad, senare kom jag på att marinaden innehöll socker. Aja, det var ingen sås, utan en marinad, det är inte samma sak och inte lika mycket. Men jag vet inte hur mycket socker de hade i sitt recept. Jag hoppas att det inte var så mycket.

På xtravagansa säger de att om man inte kan äta optimalt får man ta det näst bästa men hur ska jag kunna avgöra om kokt fisk med sallad, vilket bara får med två delar av tre eller om det är bättre med teruyakimarienerad lax, ärtor och sallad. Då fick jag med allt + lite socker.

Aja gjort är gjort.

Upptrappning



Träningsverk i både armar och ben efter det långa badmintonspelet i lördags och yoga passet igår. Idag blir det ett svettigt hårt boxningspass med Saga. Jag kommer inte kunna gå imorgon. Imorgon kommer jag också börja trappa upp till riktig mat, vilket jag nu verkligen saknar. Det kommer bli några tuffa dagar det här. Innan boxningen ska jag passa på att plugga matte i ca två timmar och på kvällen vid åtta tiden kommet Emmali hem till mig för att sova hos mig. Egentligen så vill jag bara vara helt själv hemma och slappa framför tv:n men Emmali har det lite jobbigt hemma nu och jag har lovat att hjälpa henn så gott jag kan. Dessutom så har jag alltid roligt när jag är med henne men jag känner mig redan lite trött och seg. Mamma kommer också hem ikväll. Det är en riktigt händelserik dag idag.


Snygg på gymmet


Om jag hade tillräkligt med pengar skulle jag springa och köpa allt detta nu på en gång. Så snyggt! Blir man inte sugen på att shoppa lite snygga träningskläder och palla sig ut och springa? Allt detta kan hittas på Stadium, Intersport och hos Adidas.

Träning och Plugg



Idag tänkte jag egentligen bara vara hemma och plugga och ta en kort joggingrunda men jag träffade Emmali och spelade badminton och tog en fika. Jag hann med att göra lite historia också, vilket jag ska fortsätta med snart. Idag åkte mamma till London så jag blir ensam hemma några dagar. Det känns ganska skönt med samtidigt lite jobbigt att behöva tänka på att ta hand om lägenheten när jag har så mycket annat att göra. I racket hallen hade de mycket fina träningskläder också blev lite sugen på att köpa ett linne. Jag har inte någon riktig tränings topp. Jag är faktiskt lite små sugen ¨på att handla en träningsjacka och lite annat snyggt. Tänkte göra ett inlägg med lite snygga träningskläder.

Typsikt mig

Som jag skrev igår så tänker jag klippa kort hår. Vi gick till salongen för att boka tid till jul och kolla hur mycket det skulle kosta, men jag blev lite ivrig och det slutade med att jag nu har en tid idag. Klockan fem! Då ryker alltså håret. Jag är lite nervös, men jag hoppas att det blir bra, får fråga frisören om råd. Waah, tänk om det blir fult? Aja nu har jag redan bokat tid och "bestämt" mig så det finns inte så mycket att göra åt saken.

Kort hår!



Jag har bestämt mig för att klippa kort hår och färga det ljusare. Ungefär i den här stilen. Detta sker när jag nått min målvikt! Kanske lite tidigare men jag vill att mitt ansikte ska ha lite mer stuktur först!


Tränings schema v.42

Måndag - Promenad hem från skolan
Tisdag - Spinning bas 45 min
Onsdag - Promenad till och från skolan
Torsdag - Skol idrott 1 h
Fredag - Badminton
Lördag - lungn simmning 30 min (om jag orkar)
Söndag - Yoga

Lång promenad

Ina mådde inte så bra idag så hon kom inte över. det blev heller inget pluggande. Jag har så otrolgt dålig disiplin och har svårt att verkligen sätta mig ned och ta tag i det jag ska göra. Vid tre tiden ringde i alla fall Josefin och frågade om jag ville följa med henne och Lovisa på en pomenad på djurgården. Vi promenerade i två timmar i ganska rask takt. Det var väldigt mysigt. Vi bestämde också att vi tre skulle ta en dag med ridning, det ska verkligen bli jätteroligt. Nu har jag precis ätit middag, svampsoppa och till efterätt blev det en "pannacotta" gjord på en vanilj shake. Jag har mått väldigt bra i kroppen idag. Magen har inte krånglat och jag har inte varit hungrig. Däremot så har jag fortfarnade ett starkt sug av mat och har varit ganska trött under dagen. Men det är absolut en förbättring från igår.

16/10



God morgon. Ännu en tidig morgon för mig. Idag ska jag träffa Ina som ska komma hit och plugga med mig. Det ska bli väldigt trevligt. Idag är det dag fyra och om de som står i min bok stämmer så ska det börja vaända nu och bli lite lättare. Har ett otroligt sug efter pannkakor.

Bild källa


Tredje dagen

Kom precis hem frpn stan där jag fikade med Jenna. Jag tog en kopp te och en espresso. Jag får dricka kaffe och te men utan mjöl, socker honung, grädde, ja utan allt. Det var väldigt kul att träffa Jenna igen. vi har inte setts sedan mitten av sommaren.

dagen har allt som allt varit ganska bra men det blev väldigt tufft mellan 11-2 på dagen på magen började krångla och jag var trött och hungrig vilket gjorde mig väldigt grinig. Det blev bråk med mamma men tillslut så blev det lite bättre och jag kom iväg till simhallan där jag simmade 1 km. Sedan basta jag ett tag och gjorde mig i orning väldigt långsamt. Efter träningen så skulle jag möta Jenna och så duktig som jag är så bestämde jag mig för att gå till stan. Så det blev även lite drygt en halvtimmes promenad i rask takt. Det kändes bättre i kroppen efter att jag fått lite mortion.

Jag har också känt mig lite yr i dag. En gång när jag reste mig från soffan så fick jag "stjärnor" för ögonen, det svartnade lite och jag blev yr med det gick bra, det hände även när jag reste mig upp i bastun. Det kändes lite läskigt. Jag ska höra med de på xtravagansa om detta är normalt.

Jag har också börjat kika in xtravagansas hemsida och hittat lite smått och gått. Jag räknade ut ungefär hur mycket kalorier jag fått i mig och gjort av med idag. Jag har ätit 503 kalorier och gjort av med ca 1900. Detta kommer gå bra. Nu har jag ätit middag och tänkte sitta och mysa i soffan ett tag innan jag ska gå och lägga mig och lyssna på min mentala träning och sedan sova.

Soffpotatis

Snart är det dags att ge sig av till simhallen. Jag känner just nu att jag inte riktigt vill och orkar men jag VET att det kommer kännas bättre när jag är där. Det är mer att jag är lite frusen och trött som gör att jag inte vill resa mig upp från soffan och lyfta på täcket.


Med ett leende på läpparna

God morgon. Idag vaknade jag klockan nio,helt utvilad. Det känns väldigt skönt att komma upp tidigt på helgen så att jag har hela dagen på mig att göra saker. Det känns redan bättre idag än vad det gjorde igår men i för sig så är mornarna alltid lättast. Till frukost blev det en cappuciono shake blandat med kaffe, vaniljstång och kanel. Det var inte helt fel men inte alls lika gott som kaffet på bilden ser ut. Jag kan ju säga att shakarna inte ser så himla aptitliga ut. nu ska jag hämta lite inspiration från träningsbloggar och xtravagansas hemsida och lite senare så ska jag plugga lite. Jag ska också iväg till simhallen och simma lite. Jag blir alltid så avslappnad av det, som min egna mentala träning. Jag hinner få ordning på tankarna och reda ut allt som spökar i huvudet. Jag blir alltid så avslappnad och på bra humör efteråt. En stund i bastun är ju inte heller fel. Jag hoppas att Ina vill följa med. jag har skickat iväg ett sms men har inte fått något svar än. Vid fyra tiden ska jag åka in till stan och träffa Jenna och ta en fika. Jag har som ni ser rätt mycket att göra idag och det känns bra att få någonting att fokusera på.


Soppa

Idag blev det kycklingsoppa till middag, blandat med lite kryddor så som basilika, vitlök och cayenpepper. Jag har redan börjat tröttna på shekarna och sopporn och jag känner nästan för att gråta för att jag längtar så mycket efter choklad. Just nu får jag nöja mig med att lukta på den choklad som saga äter. Det hjälper i alla fall lite. Det känns nästan som om man äter den. Jag sitter nästan hela tiden och fantiserar om vad jag ska äta när jag slutar med VLCDn. Just nu är det pannkakor jag känner ett stort sug efter. Det är som värst när jag inte har något att göra och fokusera på. Det värsta är att när jag är klar med VLCDn så får jag inte äta riktiga måltider utan måste börja med små, små, små portioner med mat. Ett kaffe fat med mat. Just nu försöker jag fokusera på mitt mål och hur mitt nya aktiva liv kommer bli. Men det är svårt och om jag ska lita på min bok om vad som händer de första dagarna så ska tredje dagen vara värst. Men jag har så mycket att göra imorgon så jag hoppas att jag ska kunna fokusera på det och få tankarna bort från maten.

Ny start!

Jag har bestämt mmig för att börja ett nytt hälsosamt liv. Jag började på xtravagansa för 2 dagar sedan för att få hjälp med allt vad ett hälsosamt liv hör till. Jag bestämde mig för att böra på helfart som det kallas, då man bara dricker 3 shakar om dagen och inte äter någon mat alls. Te och kaffe går i för sig bra, vilket jag är himla glad för.
Jag tänkte bara gå helfart i 10 dagar för att bli av med socker suget och lättare kunna lära mig nya hälsosamma vanor. Detta är min andra dag och det är redan lite kämpigt. Gårdagen gick bra på dagen men framemot kvällen blev jag riktigt godis sugen. Idag är jag mer hungrig, jag känner sug efter godis och jag suktar efter matn som jag ser mina vänner äta. Aja, jag har bestämt mig och jag ska klara detta.

Mitt mål är att gå ned 10-12 kilo och jag SKA göra det. Jag vill få ett mer aktivt liv och detta pogram som xtravagabsa har tror jag kan hjälpa mig med det.